• 5 redenen om voor ons te kiezen

  1. Eerste 50 km gratis
  2. Liftservice tot 18 verdiepingen
  3. Meer dan 15 jaar ervaring
  4. Stipt & correct
  5. Professioneel personeel
 • Contact

 • Verhuisfirma Vandycke
  Kanaalstraat 36
  B-8470 Gistel

 • T 059 27 59 00
  F 059 27 73 36
  G 0478 22 72 22
  E Mail ons

 • Verhuizen

  Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een verhuisfirma voor het verhuizen van uw meubelen?

  Vandycke verhuizingen doet verhuizingen over heel België en het nabije buitenland. We monteren en demonteren uw meubels, onze vakbekwame medewerkers behandelen uw goederen steeds met de grootste zorg.

   

  Ons machinepark bestaat uit de nieuwste generatie liften. Deze hebben een bereik tot op de 18 verdieping. Mocht er sprake zijn van een moeilijke doorgang, dan kan u onze minilift inschakelen. Al onze meubelliften zijn geluidsarm. We kunnen u interessante prijzen aanbieden tijdens weekdagen. De eerste 50 km zijn altijd gratis. Ook tijdens het weekend zijn verhuizingen en liftservice mogelijk. We hebben steeds verhuisdozen te uwer beschikking. Kwaliteit, service en klantgerichtheid zijn voor ons begrippen die wij in de praktijk omzetten.

  Wij kunnen heel wat referenties voorleggen die onze manier van werken kennen en de kwaliteit ervan kunnen bevestigen. Een goede afspraak is de start voor een goede samenwerking. Verhuizen houdt meer in dan inpakken en de benen nemen. Om uw verhuis zo vlot mogelijk te doen verlopen vragen wij u dan ook vrijblijvend onze offertefiche in te vullen of om ons te contacteren.